Tevez már a jövő héten bemutatkozhat az MU-ban

Carlos Tevez
Carlos Tevez
Manchester – Carlos Tevez pénteken már a Manchester United keretével tréningezhetett, de az első mérkőzésére sem kell sokat várni: szerdán mindenképpen bemutatkozik.

A kérdés csupán az, hogy Belfastban, vagy Dunfermline-ben.

A 23 éves argentin válogatott csatár pénteken reggel esett át a kötelező orvosi vizsgálaton, amivel gyarkorlatilag hivatalossá vált, hogy a Manchester United labdarúgója.

A “vörös ördögök” trénere, Sir Alex Ferguson, természetesen elégedetten nyilatkozott a Tevez szerződtetéséről.

Carlos remekül teljesített az edzésen, látszott rajta, hogy valóban nagy kedvvel érkezett hozzánk, így a szombati gyakorlásra is meghívtam” – mondta a skót tréner.

A Manchester United legújabb szerzeménye szerdán biztosan pályára lép új csapatában, ugyanis két barátságos mérkőzést is játszik a csapat egy este. A keret egyik fele Belfastban, míg a másik Dunfermline-ben játszik felkészülési meccset. A skót edzőlegenda pedig az egyik találkozón biztosan számít majd az argentin játékára.

A támadó szerződtetésére már hetek óta várt a Manchester United, de ezt péntekig a Tevez gazdasági jogait birtokló Kia Joorabchian és a West Ham közötti pereskedés megakadályozta. A vitába korábban a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséget (FIFA) is bevonták, a szervezet azonban távol tartotta magát a házi perpatvartól. A játékos képviselői és a West Ham vezetősége végül pénteken megállapodott.

A 23 éves csatárt, 2 millió fontért két évre adja kölcsön a West Ham a Manchesternek. Két év múlva pedig a manchesteriek végleges szerződést köthetnek Tevezzel.

Előzmények a Tevez-ügyről:.
SZUPERINFO.HU