Rekordot döntött a videó, amiről az elmúlt napokban az egész világ beszél

Akt.:
Childish Gambino - This Is America
Childish Gambino - This Is America
Donald ‘Childish Gambino’ Glover új videóját az is látta, aki korábban azt sem tudta, kit vagy mit is jelent ez a név. Rekord lett belőle.

Donald Glover nevét lassan az egész világ megismeri. Olyan klipet készített, amit napok óta elemez az internet, egyszerre szórakoztat, és hívja fel a figyelmet a rasszizmusra. Május 5-én került fel a YouTube-ra az Atlantával Golden Globe-ot nyert író-rendező-zenész-színész popzenei alteregója, Childish Gambino This Is America című videója, az azóta eltelt napokban pedig mindenki meg van őrülve érte.

A klip kulturális, politikai és közéleti hatásosságát most egy számadat is aláhúzza: egy hét alatt 85,5 millióan látták, ezzel a This Is America lett a YouTube idei legerősebb első heti nézettséget hozó videója – írja a 24.hu. A számok persze azóta is nőnek: már 136 millió megtekintésnél jár – ezzel az ötödik leggyorsabban százmilliós nézettség fölé jutott videó a YouTube történetében -, tizenegy országban pedig vezeti a YouTube zenei toplistáját.

Forrás: 24.hu.


Az valószínűleg senki számára nem titok, mennyire gyakori a sztárok körében a jótékonykodás és a nemes célokért való küzdelem, mint például felhívni a figyelmet a klímaváltozásra, az egészségügy fontosságára vagy akár az éhezésre. Összegyűjtöttünk 12 olyan hírességet, akik szerintünk a leginspirálób...

USA - Ezzel hivatalosan is tinédzserkorúvá vált a legendás állatkerti felvétel. Szülinapot ünnepelt hétfőn a techvilág: 13 évvel ezelőtt, 2005. április 23-án töltötte fel Jawed Karim társalapító az első videót a YouTube-ra. A 18 másodperces klipet mindössze néhány hónappal a domain-regisztráció u....
SZUPERINFO.HU