Tőzsdei kérdés fogott ki a debreceni játékoson

Gundel Takács Gábor
Gundel Takács Gábor - © Fotó: TV2
Budapest, Debrecen – A TV2-n tért vissza a legendás műveltségi vetélkedő, a Legyen Ön is milliomos!, Gundel Takács Gábor vezetésével. A játékosok akár 50 millió forinttal is távozhatnak, ha helyesen válaszolnak mind a 15 kérdésre.

A játékban ezúttal is három segítség áll rendelkezésükre: megfelezhetik a válaszokat, felhívhatják telefonon egy ismerősüket, vagy a közönség szavazatait is felhasználhatják annak reményében, hogy helyes választ kap a játékos a stúdióban ülőktől. Minden játékosjelölt összesen tíz estén próbálkozhat, és minden alkalommal egy sorkérdéssel indul a játék. Az ötödik adásban a debreceni Sándor Attila válaszolt a leggyorsabban, így ő foglalhatott helyet Gáborral szemben.

IFA, diplomaajándékba

A vetélkedő elején a debreceni játékosról megtudtuk: a Debreceni Egyetem kommunikáció mesterszakára jár, emellett pedig a Nagyerdei Víztoronyban grafikusként és marketing-, illetve rendezvénymenedzserként tevékenykedik.

Fotó: TV2

A fiatalember arról is beszélt, hogy alapszakos diplomaszerzése alkalmából ajándékként egy billencs IFA-t kapott a nagypapájától. A műsorvezetőnek „leesett az álla”, majd a nagy nevetgélésben sajnálta, hogy gyermekének nem vett egy hasonló egyedi ajándékot. A játék első 3-4 kérdésére gondolkodás nélkül válaszolt Attila, majd a garantált 250 ezer forintos földrajzi kérdésnél igénybe vette a közönség segítségét. Következett a hatodik kérdés, amely a Budapesti Értéktőzsde hivatalos kereskedési idejére kérdezett rá. Attila segítséget kért, és elfelezte a válaszokat, majd megjelölte a „b” opciót, de sajnos rossz volt. A debreceni játékos a garantált 250 ezer forinttal távozott a játékból.

ND


Szőllősi Niki és Nemes Anna a műsorban
Budapest, Debrecen - Nem kevés pénz ütötte a markát a napokban két debreceni lánynak az egyik kereskedelmi televíziós csatorna vetélkedőjében. A két barátnő, Nemes Anna és Szőllősi Niki szokatlan taktikája, miszerint az egyik szerencséjére és a másik tudására építettek, még a műsorvezetőt, Stohl And....
SZUPERINFO.HU