U7-es kupagyőzelmet aratott a hódmezővásárhelyi LKC

U7-es kupagyőzelmet aratott a hódmezővásárhelyi LKC
A hódmezővásárhelyi LKC U7-es (2005) csapata az Euro-Novex Tápiószele SE meghívására négycsapatos kézilabdatornán vett részt április 7.-én, vasárnap. A HLKC mellett a résztvevők között volt a Pécel, a volt válogatott kézilabdázó Deli Rita által edzett Fehérvár KC, valamint az utóbbi években több korosztályban is országos döntőben szereplő hazai Euro-Novex Tápiósze SE csapata.

A vásárhelyi lányok nagyszerű hangulatban utaztak a verseny helyszínére, már induláskor fogadkoztak, hogy aranyéremmel térnek haza. Szerencsére a harci kedv nem csak szavakban, hanem a játékban is megmutatkozott. Korosztályos csapatuk nagyszerű játékkal, színvonalas mérkőzéseken 100%-os teljesítménnyel végzett az első helyen, ezzel újabb aranyérem került a HLKC vitrinjébe. Külön öröm, hogy az első helyet a közvetlen országos elithez tartozó csapatokat megelőzve sikerült megszerezni úgy, hogy Dobra Ildikó edző minden nevezett játékosnak lehetőséget tudott adni.

 

Eredmények:

Euro-Novex Tápiószele – Pécel 15-0

Fehérvár KC – Hódmezővásárhelyi LKC 8-13

Euro-Novex Tápiószele – Fehérvár KC 13-13

Pécel – Hódmezővásárhelyi LKC 1-19

Hódmezővásárhelyi LKC – Euro-Novex Tápiószele 14-11

Fehérvár KC – Pécel 20-2

 

Végeredmény:

1. Hódmezővásárhelyi LKC

2. Fehérvár KC

3. Euro-Novex Tápiószele SE

4. Pécel

 

A torna Gólkirálynője a HLKC játékosa, Fogl Zengő lett!

Dobra Ildikó edző: “Vasárnap Tápiószelére utaztunk, nagyon örültünk a meghívásnak, hiszen szombaton lesz az ERIMA gyermekbajnokság megyei döntőjének első fordulója a 2005-ben született lányaimnak. Jó erőpróba volt, hiszen ez a csapat együtt még nem játszott, eddig csak az egyel idősebb korosztályban tudtunk szerepelni. Saját korosztályukban most először mutathatták meg a tudásukat ezek a pici lányok. Nagyon örülök hogy mindenki, aki pályára lépett gólt szerzett, a kapuban Kandó Sárika kiválóan védett, így mindenki nagyban hozzájárult a csapat sikeréhez. A gólkirálynő is a csapatunkból került ki Fogl Zengő személyében, aki ugyan a háromból csak két meccsen játszott de így is 19 gólt szerzett. Gratulálok a csapatomnak, nagyon várjuk a szombati mérkőzéseket!

(hlkc.hu).
SZUPERINFO.HU