Üdülési pályázatok 2013

Üdülési pályázatok 2013
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány kiírta 2013-as pályázatait a nyugdíjasok, a nagycsaládosak és a fogyatékkal élők számára 1,1 milliárd forintos keretösszegben – tudtuk meg Örményi Jánostól, a Tourinform Iroda vezetőjétől.

Az egyes pályázatok részletei, feltételei, az adatlapok és a kötelező mellékletek megtalálhatók és letölthetők a www.erzsebetprogram.hu oldalról.

Fontos változás az előző évekhez képest, hogy nem postai úton, hanem csak elektronikusan kitöltött adatlapon lehet pályázni, s a mellékleteket sem fénymásoltan, hanem digitalizáltan, az adatlaphoz elektronikusan csatoltan kell benyújtani. A pályázatok beadási határideje március 20., de kiírásban az is szerepel, hogy a pályázati keret kimerüléséig. Érdemes tehát minél előbb beadni!

A fentiekre való tekintettel a Tourinform iroda (Tamási, Hársfa u. 3., a Termálfürdő új épülete) sajnos nem tud formanyomtatványokkal segíteni a pályázóknak, de a korábbi évekhez hasonlóan szívesen ad felvilágosítást személyesen vagy a 74-898-105-ös telefonszámon.

Fotó:val.hu.
SZUPERINFO.HU