Frissítve:

Ügyfélszolgálat segíti a pályázókat Hódmezővásárhelyen

Ügyfélszolgálat segíti a pályázókat Hódmezővásárhelyen
Tekintettel a hozzám forduló képviselők kérésére, valamint az egyre fokozottabb érdeklődésre, amelyet a Polgármesteri Hivatalban munkatársaim nap, mint nap tapasztalnak, a Városházán ügyfélszolgálatot hozunk létre, ahol minden érdeklődőnek tájékoztatást és jogi segítségnyújtást adunk a Földet a gazdáknak elnevezésű program keretében készülő pályázatokhoz.

hiba beküldése

A mai naptól, a Földet a gazdáknak program keretében nyilvános pályázat útján meghirdetett állami földterületekkel kapcsolatban további információkkal, és a pályázatok elkészítéséhez szükséges jogi segítségnyújtással Dr. Dupsi Krisztina, a Polgármesteri Hivatal (Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1.) Emelet 23. irodájában, vagy telefonon a 62/530-100/204-es melléken vár minden Tisztelt Érdeklődőt.

 

A Hódmezővásárhelyen és vonzáskörzetében meghirdetett aktuális pályázatokról, a kedvező feltételekkel haszonbérletbe vehető állami földterületekről a város honlapján, és a helyi sajtón keresztül a jövőben folyamatosan tájékoztatjuk Hódmezővásárhely Polgárait, valamint a helyi gazdatársadalmat.

 

Miként korábban is jeleztem, Hódmezővásárhely önkormányzata mindenben segít minden olyan állami programot, kezdeményezést, amelynek célja a városban és vonzáskörzetében működő családi gazdaságok, illetve a mezőgazdaságból élő vásárhelyi családok támogatása, megerősítése, és magától értetődően segítünk minden hódmezővásárhelyi gazdát és érdeklődőt, aki élni szeretne az állam által felkínált, kedvező feltételételű földbérlet lehetőségével.

 

(Almási István – polgármester)

 

 

 .
SZUPERINFO.HU
Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása