Új helyen a Duna House, Franchise-díjas vezetővel

Akt.:
Új helyen a Duna House, Franchise-díjas vezetővel
A Magyar Franchise Szövetség elismerését kapta Zsigmond Balázs, a Duna House keszthelyi és hévízi irodájának tulajdonosa.     Mindkét városban nemrég költözött új irodába a Duna House: Keszthelyen, a Bercsényi Miklós út 65.

szám alatt a Spar udvarban, Hévízen pedig a Petőfi Sándor utca 10-12. szám alatt működik immáron 17 fős értékesítői csapattal. A cég a hazai ingatlanközvetítői piacon hosszú évek óta piacvezető szerepet tölt be, aminek záloga a minőségi, innovatív közvetítői szolgáltatás. Zsigmond Balázs ősszel vette át a régió franchise (irodák területi működtetésének) jogát. A Magyar Franchise Szövetség január végén „Az év fiatal sikeres franchise átvevője” cím adományozásával pedig elismerte a franchise szektorban elért eredményeit.
A rangos kitüntetésben azok a 35 év alattiak versenyezhetnek minden évben, akiket saját cégük jelöl a díjra és közülük az elért eredmények alapján a Szövetség díjaz egy jelöltet. Az üdülőrégió két irodájának tulajdonosát a díj elnyeréséig vezető útról kérdeztük.
– Az út Szombathelyen kezdődött, a Duna House színeiben 2006-ban nyitott irodával. Két év múlva, 2008-ban a csapat bővülése és a szélesedő ügyfélkör miatt, azóta is egyedülálló módon megnyitottuk második irodánkat, ami a válság első évében rizikósnak, de utólag mindenképp jó döntésnek bizonyult. Majd 2012-ben vettük át a keszthelyi, valamint a hévízi régiót, s ezzel a változással függ össze az új irodákba költözés is.
A Duna House stabilitását jelzi a gazdasági válságban is a folyamatos növekedés.
– Ez, a hálózat profizmusát tükrözi. Magyarországon 113 Duna House iroda működik, a szombathelyi csapatunk pedig a Duna House legjobb irodája lett a múlt évben, így duplán ünnepelhettünk. Nyilván a célom az, hogy a keszthelyi régióban is ugyanezt a teljesítményt rövid távon elérjük, ezzel sok eladónak-vevőnek megoldva az olykor nagyon összetett ingatlanügyletét. Ez nyilván nagy kihívás, de úgy érzem, a Franchise Szövetség elismerésével szakmai bizalmat kaptam az elmúlt időszak eredményeiért – mondta Zsigmond Balázs. H. Á..
SZUPERINFO.HU