Újabb havazás várható

Újabb havazás várható
Péntektől ismét fagyhat, és az esőt hó válthatja fel.

Ma hosszabb-rövidebb időre mindenütt kisüthet a nap, de a felhőzet csak az esti óráktól csökken jelentősen. Elsősorban keleten és délen várható többfelé eső, zápor. Az erős, néhol viharos délnyugati szél előbb északnyugatira fordul, majd délutántól mérséklődik. Napközben 8, 13, késő este 2 és 7 fok közötti hőmérséklet valószínű.

Holnap délnyugat felől fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, késő délutántól délnyugaton, nyugaton már eső is előfordulhat. A déli, délnyugati szél megélénkül, néhol megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke +2, -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10, 16 fok között alakul.

Csütörtökön túlnyomóan borult lesz az ég, sokfelé várható eső. Az északi, északnyugati szél megerősödik, a Dunántúlon viharossá fokozódik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 1, 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5, 10 fok között alakul, északkeleten kissé melegebb is lehet.

 Hétvégén újra jönnek a mínuszok

Pénteken eleinte borult lesz az ég, majd délután nyugat felől szakadozik, csökken a felhőzet. Az esőt nyugaton, északon havazás válthatja fel. Az északnyugati, északi szél megerősödik, időnként viharossá fokozódik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -1, +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2, 8 fok között alakul.

Szombaton változóan felhős idő várható, kezdetben keleten lehet még hó, havas eső. Az északi szél többször megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0, -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2, 8 fok között alakul.

Vasárnap változóan felhős idő várható, kezdetben keleten lehet még hó, havas eső. Az északi szél többször megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0, -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2, 8 fok között alakul.

(met.hu)

Címkék: ,


.
SZUPERINFO.HU