Újabb hazai rangadó vár a DVSE-re

Akt.:
Újabb hazai rangadó vár a DVSE-re
© Fotó: Matey István
Debrecen – A Budapesti Honvéd együttesét fogadja szombaton a DVSE vízilabdacsapata az OB I felsőházának 4. fordulójában. A 17 órától kezdődő találkozón Miroslav Bajin tanítványai, mint arra a klub hivatalos honlapja felhívja a figyelmet, már egy pontszerzéssel is felléphetnek a 6. helyre.

Bár nem kezdték jól a középszakaszt a debreceni pólósok, a Fradi elleni súlyos vereség után szép győzelmet arattak a BVSC felett a Sportuszodában, majd Egerben szenvedtek egy vállalható vereséget a jóval esélyesebb Heves megyeiektől. Kovács Gáborék az előttük álló bajnokin ismét egy tudásban hozzájuk jóval közelebb álló csapatot fogadnak, s bár a felsőházban senki ellen sem lehet őket egyértelműen kinevezni a mérkőzés esélyesének, az utóbbi időben hazai pályán mutatott játékkal korántsem teljesíthetetlen a három pont megszerzése – áll a dvse.hu-n.

Az alapszakaszt -a hajdúságiakhoz hasonlóan – a 4. helyen záró BHSE-nek eddig nem sok babér terem a felsőházban, hiszen sem az OSC-t, sem a Miskolcot, sem a Szolnokot nem sikerült még csak megszorítaniuk sem, várhatóan a Cívisvárosban mindent beleadnak majd, hogy megszerezzék első győzelmüket. Ugyanakkor a Magyar Kupában a negyeddöntős szereplésük és a szezonban eddig mutatott játékuk bizonyítja, hogy teljesen megérdemelten jutottak a legjobb nyolc közé. A fővárosiak játékoskerete papíron erősebb, de a debrecenieknek eddig is inkább az egységes csapatmunka hozta a sikereket. A DVSE a héten egy miskolci edzőmérkőzéssel készült, s bár többen is betegséggel, illetve kisebb sérülésekkel bajlódtak a hét folyamán, a szombati, számukra nagyon fontos találkozón már várhatóan mindenki tudja majd vállalni a játékot.


Debrecen - A DVSE hazai pályán egy küzdős, hajtós meccsen 9-6-ra legyőzte a BVSC-Zuglót. A találkozó utolsó negyedében kétgólos hátrányból jöttek vissza, és szép gólokat lőve fordítottak a debreceniek – írja a klub honlapja. Az első játékrész első felében a DVSE-nek szüksége volt jó védekezésére ....
SZUPERINFO.HU