Újra egy idős asszony volt az áldozat – elfogták a tetteseket (videóval)

Az Egri Rendőrkapitányság nyomozást indított ismeretlen tettesek ellen, akik február 20-án, az éjszakai órákban egy 79 éves egercsehi nő házába bementek.

A maszkot viselő elkövetők a sértettet életveszélyesen megfenyegették, majd készpénz átadására szólították fel, aki ennek hatására át is adta az otthon lévő pénzt. Az ismeretlenek ezt követően távoztak a helyszínről.

Az egri nyomozók az elvégzett alapos adatgyűjtésnek köszönhetően 2013.február 28-án elfogtak és előállítottak három férfit.

R.Gábor és P.Viktor helyi lakosok részben beismerték a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését ellenük – őrizetbe vételük mellett – rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Egri Rendőrkapitányság, továbbá indítványozta előzetes letartóztatásuk elrendelését.

A férfiak otthonában tartott házkutatás során az intézkedő rendőrök lefoglalták a bűncselekményhez használt maszkokat és kesztyűket.

Az elfogott harmadik férfi kihallgatása során kiderült, hogy a február 20-án történt cselekményben nem vett részt, azonban beismerte, hogy még az elmúlt év decemberének 14. napján hasonló módszerrel követett el rablást Egercsehiben. Ellene is eljárást indított a rendőrség.

 

Címkék: , ,


.
SZUPERINFO.HU