Férfi kosárlabda EK – Hazai győzelemmel búcsúzott a Szolnok, továbbjutott a Körmend

Darko Jukic, a dán Bakken Bears (j) és Kovács Péter, a Szolnoki Olaj játékosa a férfi kosárlabda Európa Kupa hatodik, utolsó fordulójában játszott Szolnoki Olaj - Bakken Bears találkozón a szolnoki Tiszaligeti Sportcsarnokban 2018. február 7-én.
Darko Jukic, a dán Bakken Bears (j) és Kovács Péter, a Szolnoki Olaj játékosa a férfi kosárlabda Európa Kupa hatodik, utolsó fordulójában játszott Szolnoki Olaj - Bakken Bears találkozón a szolnoki Tiszaligeti Sportcsarnokban 2018. február 7-én. - © Fotó: MTI/Bugány János
Budapest – A már kiesett Szolnok hazai pályán 91-68-ra nyert a dán Bakken Bears ellen szerdán a férfi kosárlabda Európa Kupa második csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában.

A J csoportban a Körmend továbbjutása a riválisok szerdai szereplésétől függött, és a vasiak szerencséjére a litván Nevezis 90-77-re nyert a török Demir Insaat vendégeként, így a Körmend ott lesz a 16 között.

Ugyanebből a négyesből az Alba Fehérvár már korábban továbbjutott az oda-visszavágó rendszerű nyolcaddöntőbe, melynek meccsnapjai: március 7. és 14.

Eredmény:

2. csoportkör, 6. forduló, K csoport:

Szolnoki Olaj-Bakken Bears (dán) 91-68 (20-17, 25-13, 25-16, 21-22)

– MTI –Vác.
SZUPERINFO.HU