Kigyulladt egy raktárépület a fővárosban, a Soroksári úton

Tűzoltók egy soroksári ezer négyzetméter alapterületű, ötszintes raktárépületnél, amely kigyulladt 2018. március 7-én.
Tűzoltók egy soroksári ezer négyzetméter alapterületű, ötszintes raktárépületnél, amely kigyulladt 2018. március 7-én. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Kigyulladt egy mintegy 1000 négyzetméter alapterületű, régi malomépület, amely jelenleg raktárként működik a fővárosban, a Soroksári út IX. kerületi szakaszán szerdán a kora reggeli órákban – mondta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője az MTI-nek.

A fővárosi tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, amely kora reggel keletkezett egy raktárban, Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton – közölte a katasztrófavédelem a honlapján. Kisdi Máté elmondta, nincs információ személyi sérülésről.

A mintegy ezer négyzetméter alapterületű, ötszintes, faszerkezetű épület – amely korábban malom volt – teljes terjedelmében ég. Tizenhárom gépkocsival negyven-negyvenöt tűzoltó érkezett a helyszínre, több vízsugárral folyamatosan oltják a lángokat.

tuz_soroksari_ut2
Tűzoltók egy soroksári ezer négyzetméter alapterületű, ötszintes raktárépületnél, amely kigyulladt 2018. március 7-én. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Lezárták a Soroksári út egy sávját

Lezárták a Soroksári út IX. kerületi szakaszának egy sávját szerda reggel, a Dandár utca közelében kigyulladt raktár oltási munkálatai miatt – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

A munkálatok egy sávon akadályozzák a Soroksári út forgalmát a városközpont felé vezető oldalon.

– MTI –

tuz_soroksari_ut3
Tűzoltók egy soroksári ezer négyzetméter alapterületű, ötszintes raktárépületnél, amely kigyulladt 2018. március 7-én. MTI Fotó: Mihádák ZoltánVác.
SZUPERINFO.HU