2018.04.13 16:27; Frissítve: 2018.04.13 16:27


Szupersztárok, akik nem a kedvességükről híresek

Szupersztárok, akik nem a kedvességükről híresek © Forrás, AFP, CrowdSpark
A rajongókkal és a kollégákkal való viselkedés igen sarkalatos kérdés, ha celebekről van szó. Akad, akit kenyérre lehet kenni… ám sajnos nem mindegyik sztár hajlik a kedvességre. Egy-egy rosszul elsült pillanat borzasztó sokat ronthat bárki megítélésén. Akadnak is ilyen incidensek szép számmal.
hiba beküldése

Catherine Zeta-Jones

Zeta-Jones tudna mesélni arról, hogy miként kell szakszerűen elvenni a gyerekek kedvét a színészi hivatástól. Egyik nagy filmje forgatásán egy 8 éves statiszta kislány összeszedte a bátorságát, hogy megossza vele álmát, miszerint színésznő szeretne lenni és kérjen pár tanácsot ehhez. De gyorsan elég kínossá vált a helyzet, mikor a színésznő így reagált:

Felém fordult, végignézett rajtam, és odavetette: gondolom, elég csinoska leszel majd hozzá. Aztán egyszerűen hátat fordított, és beszélgetni kezdett másokkal. Abban a pillanatban a szituáció kínosból átfordult egy gyerek számára abba az értelmezhetetlen érzésbe, hogy akkor most csak a külső számít?

Chevy Chase

Számtalan újság foglalkozott már azzal, hogy Chevy Chase nyíltan rasszista, és borzalmas vele dolgozni. Kollégái rengeteget panaszkodtak amiatt, hogy milyen bunkó módokon nyilvánul meg feléjük, és akkor még nem is beszéltünk a rajongókról. Rob Huebel – maga is színész és komikus – saját bőrén tapasztalta meg, hogy mivel jár, ha megzavarja kedvencét. Chase-szel egy színházban futott össze. Huebel üdvözölte Chase-t, akiért régóta rajongott… a jutalma egy pofon lett. És a veterán filmes még ezt is hozzátette „viccesen”:

Kölyök, nem látod, hogy épp mással beszélgetek?

Christian Bale

A színész híres arról, hogy utálnak vele együtt dolgozni a kollégái, mert képtelenség elviselni a stílusát. Ám a rajongókkal még ennél is messzebb megy. Volt publicistája szemtanúja volt annak, mikor a színész addig „oktatta ki” szívtelen és durva módon az őt megzavaró kislányokat, amíg el nem kezdtek sírni, és a szüleik arrébb nem vitték őket. Egy másik rajongóját pedig egyszerűen „kikerülendőnek” nevezte, és javasolta neki, hogy szúrjon csavarhúzót a szemébe, mert az agyba érve az megakadályozza a sikoltozást, aztán majd mondja el, hogy ment.

Cuba Gooding Jr.

Ha egy híresség nem szeret a rajongóival fotózkodni, az egy dolog. De az, hogy agresszívvé válik, ha erre esetleg megkérik, már egészen más tészta. Persze az alkohol se jó barát ilyen helyzetekben. Cuba Gooding Jr.-t egyik női rajongója egy New Orleans-i bárban kérte fel közös fotóra. Cuba előbb káromkodott, majd üvöltve küldte el melegebb éghajlatra. Mivel a csapos hölgy nem szeretett volna cirkuszt a helyen, ezért megkérte a színészt, hogy távozzon. Válaszul Cuba nekilökte a falnak, és még akkor is inzultálta, mikor sikeresen kitették a szűrét az utcára. A rendőröknek persze azt mondta, hogy félreértés történt. Nem hittek neki.

Justin Bieber

Justin Bieber is sikeresen lerombolta angyali imidzsét sokszor megkérdőjelezhető viselkedésével. Egyik autogramkérőjének azt mondta, hogy ő a legrosszabb, akivel eddig találkozott. Máskor a koncertjeit használja fel arra, hogy üvöltözhessen a főleg tinilányokból álló rajongóival. Sőt, Torontóban még azzal is megvádolták, hogy szó szerint ráköpött egy csapatra, akik az ablaka alatt várakoztak, hogy megpillanthassák. A zenész ezt később tagadta. Szerinte ő csupán kiköpött az ablakon, de ott semmiféle rajongók nem álltak.

Rihanna

Az énekesnő egy 16 éves rajongóját tette oly módon nevetségessé az interneten, hogy az már cyberzaklatásnak is elmenne. Alexis Carter maga tervezte és készítette el a szalagavató-ruháját, amit az énekesnő egyik denevérujjú kezeslábasa ihletett. Büszkén fel is töltötte a képet, ám Riri fogta azt, a sajátja mellé másolta, és megosztotta közösségi oldalán egy gúnyolódó komment kíséretében. A továbbosztások persze elindultak, így a lányból nyilvánosan „Szalagavató Denevér” lett. Sőt, ezután Rihanna kiválogatta a kedvenceit az emberek szerinte „legviccesebb” reakcióiból, és újból közzétette őket.

Morrissey

A „The Smiths” nevű együttes legendás angol énekes-szövegírója hírhedt arról, hogy igen tüskés a természete, de amit az egyik rajongójával szemben tett, arra igazán nem is lehet magyarázatot találni. A skót Robert Mackie régi tisztelője volt a zenésznek, ezért levelet írt neki. Íme a sztár válasza:

Kedves Személy,

Jó tudni, hogy található lélek odakint, még ha Glasgow-ban is.
Az, hogy maga skót, nem zavarja? Manchester egy nagyon kedves hely, ha az ember ágyhoz kötött süketnéma.
Boldogtalan vagyok, remélem, hogy maga is az!

Szegénységben,
Steve

Képtelenség felfogni, hogy ezzel a levéllel végül is mit akart közölni az énekes azon kívül, hogy nem rajong a skótokért és épp depressziós…

Forrás: Ranker


Hollywood nem szűkölködik botrányokban, s bizony a szupersztárok körében is előfordul, hogy kicsit letérnek a törvényes úról. Természetesen ők sem állnak a szabályok felett, így szép számmal találunk híres neveket a rendőrségi feljegyzésekben. Néhány neven meglepődhetünk, de akadnak olyanok is, akik...

Forrás: brightside.me
Egy film elkészítése bonyolult feladat, ahol mindennek tökéletesen kell működnie. A végeredmény érdekében a rendezők és producerek nem finomkodnak a színészekkel, akkor sem, ha a legnagyobb sztárokról van szó. Bárki könnyen lecserélve találhatja magát a viselkedése miatt, de akár azért is, mert úgy ...További hírek a Bulvár kategóriából
Fotók: Azt gondoltad, hogy mémeket csak a 21. században találni? Ezt figyeld!
Aki használja az internetet, az tudja, hogy mi az a mém. Leonardo DiCaprio, Grumpy Cat, és a sort hosszan lehetne [...] tovább »
Lekerülhet a mexikói boltok polcairól a Frida Kahlót ábrázoló Barbie baba
London/Mexikóváros - A mexikói bíróság betiltotta az amerikai Mattel cég Frida Kahlót ábrázoló Barbie [...] tovább »
Ünnepi koncerttel köszöntik a brit uralkodót 92. születésnapján
London - Windsori rezidenciáján, családi körben ünnepelte szombaton 92. születésnapját a brit uralkodó, de a [...] tovább »
Videó: Alaposan keresztbe tett a csúszós híd a sofőröknek
A Failarmy most is elhozta a hét failjeit, a válogatás szokás szerint tele van pechesebbnél pechesebb emberekkel. tovább »
Nagyon vonzza a színészet a hajdani szépségkirálynőt
Nyíregyháza - A nyíregyházi Lukács Réka útját a színészi szakmában elismert tanárok egyengetik. tovább »
Videó: Íme a világ 5 legszexisebb tanára!
A szexi tanárnéni minden kamaszfiú vágyálma - de vajon tényleg léteznek? Léteznek bizony! Akad, akinek pont a [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Nyíregyházi TK – Hazardíroztak, ami nem jött be
Nyíregyháza - Mivel a szolnokiak zárósora legendásan erős, a vasárnapi bajnokin hazardíroznia kellett a [...] tovább »
Divízió I-es jégkorong-vb – Meglepő brit siker a nyitómérkőzésen
Budapest - A brit válogatott 3-1-es győzelmet aratott a szlovén együttes felett a budapesti divízió I/A-s [...] tovább »
Az Illés Akadémia ellen játszott a DLA három csapata
Debrecen - A Debreceni Labdarúgó Akadémia csapatainak szombati eredményei. tovább »
Wing Tsun kung fu Seminárium SiFu Máday Norberttel
Nyíregyháza - Ismét Nyíregyházán tartott szemináriumot a Wing Tsun kung fu Kelet-Európai főinstruktora SiFu [...] tovább »
Helebrandt és Kovács a bajnok 20 kilométeres gyaloglásban
Budapest - A férfiaknál Helebrandt Máté, a nőknél pedig Kovács Barbara győzött a gyaloglók 20 kilométeres [...] tovább »
Curling vegyespáros vb – Újabb magyar győzelem
Budapest/Östersund - A második mérkőzését is megnyerte a magyar kettős a svédországi curling vegyespáros [...] tovább »
Még több kategóriábol »

BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása