Videó: Egyedi módszerrel győzték meg a makacs corvette-est

Videó: Egyedi módszerrel győzték meg a makacs corvette-est
© Forrás: YouTube / ViralHog
USA – Egy kis keményvonalas országúti bosszú az USA-beli Tacomából.

Nem mindennapi autós bosszúnak lehettek szemtanúi nemrég Tacoma lakói. A lenti videó készítőjének leírása szerint a Corvette sofőrje egyszerűen nem engedte besorolni a fekete Dodge-ot a saját sávjába, mire a kisteherautó vezetője fogta magát, és a sportkocsi mellé húzott. A corvette-es erre leengedte az ablakot, hogy bemutasson neki, aztán legnagyobb meglepetésére kapott egy nagyobb füstfelhőt az arcába.

A videóból ez már nem derül ki, de a beszámoló szerint ezután gond nélkül beengedte a nagyobb járművet.

Forrás: YouTube | ViralHog


Zimbabwe - Türelmetlen volt a szürke autó sofőrje, az út menti növényzetbe sodródott. A Honda Fit nem kicsit sietős sofőrje egyszer csak gondolt egyet, és megpróbálta megelőzni az előtte haladó széles járművet. Viszont az út túl keskeny volt, ezért az útpadkán kellett manővereznie, ami nem sikerü...

Vietnam - Alaposan meggyűrte a kamion fülkéjét a két elszabaduló acélhenger. Ahogy az a most következő vietnami sofőr példájából is kiderül, semmi más nem kell a bajhoz, csak egy kis figyelmetlenség, és egy hirtelen fékezés. A két elszabaduló acélhenger a lassítás után nem sokkal megindult előre ...Vác.
SZUPERINFO.HU