Videó: Érthetetlen, amit ez az autós művelt egy szlovák alagútban

Videó: Érthetetlen, amit ez az autós művelt egy szlovák alagútban
© Forrás: Facebook / Národná diaľničná spoločnosť, a.s. / Prameter
Szlovákia – A hajmeresztő manővert térfigyelő kamera rögzítette. Tényleg nem tudjuk mire vélni.

A sofőr behajtott a Považský Chlmec alagútba, és ezután vette észre, hogy neki az előző lehajtónál le kellett volna térnie – írja a parameter.sk. Nem igazán zavartatta magát, leállt a külső sávban, és elkezdett indexelni, hogy akkor ő most itt megfordulna. Ezalatt majdnem belehajtott egy személyautó és egy kamion.

Végül sikerült neki az elképesztő manőver, és a forgalomban szemben kihajtott az alagútból. Ezután a belső sávban haladt egészen a lehajtóig, ahol egy merész balkanyarral rátért a megfelelő útvonalra.

Forrás: parameter.sk


40 helyett 65 km/h-val hajtott a sofőr a havas úton, ez lett a vége
Sok autós nem veszi komolyan a megengedett legnagyobb sebességet jelző közúti táblákat, pláne akkor, ha az szerintük „túlságosan alacsony” sebességet ír elő. Pedig nem véletlenül helyezik ki ezeket, pláne ha havas az út... A felvétel az oroszországi Szentpétervár közelében készült, és jól látni, ...

USA - Pont egy kamion mellett bukott, de óriási szerencsével megúszta. Egy Hammy Moto nevű kaliforniai YouTuber nemrég elvesztette az irányítást motorja fölött egy forgalmas autópályaszakaszon. Némi imbolygás után eldőlt a járművel, de valahogy sikerült magát úgy irányítania, hogy még éppen átcsú...Vác.
SZUPERINFO.HU