Varga Dániel: „Küzdeni fogunk az Eger ellen!”

Varga Dániel: „Küzdeni fogunk az Eger ellen!”

Szombaton újra hazai pályán lép pályára a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák az Eger együttesét fogadják a Hódtói Sportcsarnokban. A mérkőzés előtt Varga Dánielt, a hódmezővásárhelyiek erőcsatárát kérdeztük.

– Eddig elég felemás volt a szezon. A te játékod is hullámzónak tűnt… Mit lehet az oka ennek?

– Sajnos valóban nem úgy indult a bajnokság, ahogy azt elképzeltük. A sérülések sem könnyítették meg a dolgunkat, Miskolcon például én sem voltam 100 százalékos. Emellett sok új játékosunk van, sajnos még nem mindenki találta meg a helyét.

 

– Hogyan készültök a szombati találkozóra?

– A Debrecen elleni meccset leszámítva, mindig mi alkalmazkodtunk a többi csapat játékához-ritmusához. Ha a saját játékunkat játszuk mind támadásban, mind védekezésben, akkor szerintem otthon tarthatjuk a 2 pontot szombaton.

– Mikorra érhet össze a csapat játéka?

– Úgy gondolom, ez egy nagyon jó és erős keret ezen a szinten, nehéz mindenkinek megtalálni a szerepét, de folyamatosan fejlődik a csapat és az Eger elleni mérkőzésen ennek látható jelei is lesznek!

– Elérhető még a felsőházi rájátszás, mit kell tenni ehhez?

– Elérhető még a felsőházi rájátszás, és mindannyian arra törekszünk, hogy a Vásárhelyi Kosársuli ott legyen a végén Kelet legjobb 4 csapata között. Szeretnénk hasonló élményekkel megörvendeztetni a szurkolóinkat, mint tavaly!

– Mire számíthatnak a nézők az Eger ellen?

– A szurkolóink egy szívvel-lélekkel küzdőcsapatot láthatnak majd szombaton a Hódtói Sportcsarnokban. Mindent megteszünk a győzelemért!

– Sok sérült volt mostanában, ők mind bevethetők lesznek a következő meccsen?

– Igen, volt egy sajnálatos sérülési hullámunk most az idény elején, de már szinte mindenki egészséges. Egyedül Kereszty Domos nem 100 százalékos. Ő a következő fordulóban lesz bevethető.

A Vásárhelyi Kosársuli Eger elleni összecsapása december 5-én szombaton 18 órakor kezdődik a .

A találkozóra a MMBF Földgáztároló Zrt., az MFB Csoport tagjának jóvoltából ingyenes.

 

(Forrás: Martonosi János)

 .
SZUPERINFO.HU