VÁROS NAPJA FORGALMIREND VÁLTOZÁS

VÁROS NAPJA FORGALMIREND VÁLTOZÁS
A 2013 évi Város Napi programok miatt az alábbi útlezárások, forgalomkorlátozások és forgalmi rend változások várhatók az Erzsébet téren és környékén: PARKOLÁSI TILALOM LESZ ÉRVÉNYBEN április 25. (csütörtök) 15:00 – április 28.

(vasárnap) 12:00-ig az Erzsébet tér keleti útszakaszán a Fő út és a Rozgonyi út között.

 • április 25. (csütörtök) 18:00 – április 28. (vasárnap) 06:00-ig az Erzsébet tér nyugati útszakaszán a Fő út és a Vásár út között (Polgármesteri Hivatal előtt), valamint az Erzsébet tér északi oldalán a Rozgonyi út és a Magyar út között.
 • április 26. (péntek) 20:00 – április 27 (szombat) 11:30-ig a Deák téren.
 • április 26. (péntek) 08:00 – április 26 (péntek) 16:00-ig a városközpontban a fizetőparkolók ingyenesen használhatóak!
 • ÚTLEZÁRÁS LESZ ÉRVÉNYBEN

  • április 25. (csütörtök) 20:00 – április 28 (vasárnap) 05:00-ig az Erzsébet tér keleti útszakaszán a Fő út és a Rozgonyi út között, valamint az Erzsébet tér déli útszakaszán az Ady út és a Zárda utca között a Fő úton.
  • április 26. (péntek) 06:00 – április 28 (vasárnap) 05:00-ig az Erzsébet tér nyugati útszakaszán a Fő út és a Vásár út között (Polgármesteri Hivatal előtt), az Erzsébet tér északi oldalán a Rozgonyi út és a Magyar út között, valamint a Vásár utcán a Báthory utca Erzsébet tér között (forgalom terelése a Báthory utca felé). Az útlezárások területére a fenti időpontok alatt csak a vásárosok hajthatnak be árufeltöltés miatt a rendezők beleegyezésével.

  FORGALMIREND VÁLTOZÁS LESZ ÉRVÉNYBEN

  • április 26. (péntek) 06:00 – április 28 (vasárnap) 05:00-ig a Kinizsi utca forgalmi iránya megváltozik. Az utcában az egyirányú forgalom megfordul a Rozgonyi utca és az Arany J. utca közötti viszonylaton. Az Arany J. utcában jobbra fordulási tilalom a Kinizsi utca felé, valamint a Kinizsi utcában balra fordulási tilalom az Arany J utca felé lép érvénybe, valamint a Kinizsi utcában megállási tilalom a Rozgonyi utca felöl 50 m-en.

  IDEIGLENES ÉS SZAKASZOS ÚTLEZÁRÁS LESZ ÉRVÉNYBEN

  • április 27. (szombat) 10:00 – 10:00 az Erzsébet tér – Fő út – Huszti tér – Petőfi utca – régi 7-es útvonalon Galambokon át Zalakarosig futóverseny miatt.
  • április 27. (szombat) 10:00 – 11:00-ig az ünnepi felvonulás és zászlófelvonás idejére a Balatoni út irányában az Erzsébet tér – Fő út (Deák tér északi oldal) szakasza, valamint a Csengery út a Fő út és a Zrínyi utca közötti szakasza, valamint az Erzsébet tér irányában a Huszti tér – Fő út – Erzsébet tér szakasza (kivétel a Huszti tér irányából  a belváros irányába közlekedő menetrend szerinti autóbusz járatok, visszairányban a Király körforgalom – Zrínyi út – Széchenyi körforgalom – Felsőtemplom – Fő út terelőúton közlekednek az autóbuszok a Deák tér megállóhely kihagyásával). A Széchenyi tér – Fő út közötti szakasz (a Deák tér keleti oldal a Felsőtemplom előtti része) a huszárok elvonulási idejére lezárásra kerül.

  BUSZFORGALOM VÁLTOZÁSA

  Értesítjük T. Utazóközönséget, hogy a Város Napi rendezvények miatt

  • április 25. (csütörtök) 20:00 – április 28 (vasárnap) 05:00-ig lezárásra kerül az Erzsébet tér déli útszakaszán az Ady út és a Zárda utca közötti szakasza. A Dél Zalai autóbusz megállót ezen idő alatt a járatok nem érintik, a Dél-Zalai Áruház elnevezésű buszmegállópár áthelyezésre kerül a Zrínyi utcába, az E.on székház elé.
  • április 26. (péntek) 06:00 – április 28 (vasárnap) 05:00-ig lezárásra kerül az Erzsébet tér északi oldalán a Rozgonyi út és a Magyar út között. A lezárás ideje alatt a 8-as és a 8 Y-os jelzésű helyi járatok Napraforgó tér – Miklósfa viszonylatban módosított útvonalon közlekednek. Nem érintik a Királyi Pál út sarok, Vörösmarty út sarok és a Rozgonyi utca sarok megállóhelyeket. A megállóhelyek, ahol a járatokat igénybe vehetik: Zrínyi utcai ideiglenes megálló, Kalmár utca, Magyar út 60., Kenyérgyár.

  A lezárások és forgalomkorlátozások miatti esetleges kellemetlenségekért kérjük megértésüket és türelmüket.

  Kanizsa Turizmusáért Egyesület  .
  SZUPERINFO.HU