Vásárhelyen rajtol a motocross bajnokság

Vásárhelyen rajtol a motocross bajnokság
Alig három hét múlva, április 7.-én rendezik a Rolandringen a sportág idei első bajnoki fordulóját. A Center Motorsport Club máris hozzálátott az előkészületekhez, hogy a nagy verseny a szokásos sikerrel kerüljön megrendezésre.

A vásárhelyi motocross rendezvények a város legnagyobb sporteseményei közé tartoznak, hiszen több mint száz versenyző részvétele mellett további kétszáz versenyszerelő és segítő, harminc versenyirányító, sportbíró és még számos biztonsági ember, mentősök, büfések, kereskedők működnek közre a várhatóan sikeres versenynapon.

A startgépnél ott lesznek a tavalyi magyar bajnokok és számos külföldi versenyző is. A rendező egyesületből kategóriájukban többen is dobogóra esélyesként állnak rajthoz. Az I.osztályban Nagy Alextól és Császár Bencétől, II.osztályban Pónya Balázstól, 85 cc.-ben Vörös Xavértól és a meghívásos futamban Técsy Lászlótól várhatunk nagy eredményeket.

A versenyek izgalma mellett még jó szórakozást nyújthat a közönségnek a depo látogatása, ahol találkozni lehet a sportág kiválóságaival és az új, 2013-as erőgépekkel, lehet posztereket, autogrammokat begyűjteni, fotókat készíteni. Az árusok kínálatában népszerűek a motorsport kellékek és a nagyon kedvelt büfé, igazi tájjellegű ételeivel és ital választékával.

Az eseménysor már kora reggel elkezdődik a gépátvétellel és az időmérő futamokkal. A versenyek 13 órakor kezdődnek, az ünnepélyes díjátadót 17 órára tervezik.

 

(Center Motorsport Club).
SZUPERINFO.HU