Véghajrá a BOON esküvői fotópályázatán

Tavaly Zombor-Tóth Szimonetta és Zombor Attila nyert
Tavaly Zombor-Tóth Szimonetta és Zombor Attila nyert - © Fotó: magánarchívum
Miskolc – Hétfőn éjfélig még bárki leadhatja szavazatát a Borsod Online-on (www.boon.hu) zajló esküvői fotópályázatunkra.

Amelyik képen szereplő páros a legtöbb voksot gyűjti össze, egy kényeztető wellnesshétvégét nyer. Érdemes tehát a hétvégén is időt szakítani arra, hogy a legszimpatikusabbnak, legötletesebbnek ítélt fényképre szavazzunk.

eskuvoi-fotopalyazat2

Lapunk szerdai számából kiderül, kik nyerték a díjat. A szavazók sem maradnak jutalom nélkül, a regisztrálók között kisorsolunk hármat, akik Észak-ajándékcsomagot és negyedéves Digitális Észak-elő­fizetést nyernek.

ÉM


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w....
SZUPERINFO.HU