Veretlen az MVFC az alapszakaszban

Volt okuk az örömre az alapszakaszban az MVFC játékosainak
Volt okuk az örömre az alapszakaszban az MVFC játékosainak - © Fotó: Derencsényi István
Berettyóújfalu – Magabiztos, jó játékkal húzta be a Dunaferr elleni rangadót az MVFC.

Mivel a Berettyóújfalu matematikailag már korábban megnyerte az alapszakaszt, tétje csak a Dunaújváros szempontjából volt a pénteki találkozónak, hiszen ezen a meccsen be tudták volna biztosítani a harmadik, de az eredmények számukra szerencsés alakulása alapján akár a második helyet is.

A futsalhungary.hu oldal beszámolója alapján az MVFC birtokolta többet a labdát a kezdetektől, de a Dunaferr is bátor és kemény játékot mutatott be. A vendégek nem mentek fejetlenül előre, ám az észszerű kockáztatást bátran felvállalták. Mindezek ellenére a hazaiak hamar megszerezték a vezetést, a félidő közepén jött a második gól, s nem sokkal később jött a harmadik hazai találat. Az eredményre reagálva feljebb tolta védekezését a Dunaferr, már a saját kapuja előtt letámadták ellenfelüket. A Berettyó azonban állta a sarat, és jó labdakihozatalokkal, okos játékkal, Takács és Amilcar 2–2, valamint Serginho egy találatával 5–3-ra megnyerte a találkozót.

A Mezei-Vill ismét magabiztos, jó játékot mutatott be, és a teljes keretnek köszönhetően Sergio Mullor nagyon jól tudta rotálni a játékosait, ennek köszönhetően a hajdú-bihari gárda veretlenül végzett az első helyen az alapszakaszban.

HBN.
SZUPERINFO.HU