Videó: Nyíregyházi anyuka, babakocsi, száguldó autó… – Félelmetes jelenetet filmeztek a Kossuth utcán

Akt.:
Videó: Nyíregyházi anyuka, babakocsi, száguldó autó… – Félelmetes jelenetet filmeztek a Kossuth utcán
Nyíregyháza – Tényleg ennyire sürgős? Nagyon felbosszantott, ezért osztom meg veletek. Helyszín: Nyíregyháza, Kossuth utca – írta a videó készítője, Vass Gábor, a felvételt pedig a Levadászva Facebook-csoport is megosztotta.

Ez kb. mindennapos, én állandóan szemkontaktust próbálok felvenni, amikor át akarok menni, de egyébként meg lesz*rják, megy mint a hülye és meg se áll – írta egy kommentelő.

Ám volt hozzászóló, aki szerint közel sem fekete-fehér a helyzet: Senkit nem akarok bántani és védeni sem, de én sem láttam volna meg. A szemből jövőnek pedig még ott van az álló autó lámpája is. + nem is a zebra szélén álltak, hanem folyamatosan haladtak. A másik pedig, hogy én soha nem mertem sötétedés után babakocsizni. Ha rá is lettem volna kényszerülve, egy bicikli villogó lámpácskát biztos raktam volna mindkét oldalra. A láthatóság miatt pont! Persze, az is lehet, hogy csak szimplán bunkó volt.

A Levadászva Facebook-csoport szerkesztője erre azt írta: Ha látja a szemből jövő, hogy áll egy autó a gyalogátkelőhelynél, akkor mégis mi a jó édesanyjáért nem áll meg? És akkor még vissza is fogtam magam. A jogosítványát egy életre elvenném…

Forrás: Levadászva.
SZUPERINFO.HU