Videó: Három órán át nyalogatta egy család csengőjét ez a férfi

Akt.:
Videó: Három órán át nyalogatta egy család csengőjét ez a férfi
USA – Húha, talán sok lány örülne egy ilyen kitartó szeretőnek – bár ha a pasi a csengőkre bukik, akkor nehéz lesz megkaparintani a pasit…

A kaliforniai Dungan család döbbenten vette észre, hogy a biztonsági kamerájuk szerint egy férfi három órán keresztül(!) nyalogatta a csengőjüket. Más nem történt: a férfi nem akart betörni, de még csak meg sem nyomta a csengőt, egyszerűen csak… nyalogatta.

Hogy miféle kábítószer hatása alatt állt, vagy csak unatkozott, nem tudni pontosan, de a rendőrség mindenesetre elkapta a fickót, piti lopásért már amúgy is körözték, most birtokháborítás miatt is eljárás indult ellene.

Forrás: borsonline.hu


Fülöp-szigetek - A 17 éves Kimberley Manait szigetén él, és hipp-hopp, hirtelen várandós lett, noha elmondása szerint nem volt még dolga férfival... Mire gondol ilyenkor egy szülő? Természetesen arra, hogy a lány titkolja a barátja kilétét, ám Kimberley ezt határozottan visszautasította, elmondás...

Nagyon úgy tűnik, hogy nem csak az ágy alatt, a kéményben és a vécében lehet igen fura dolgokra bukkanni, de például a csomagtartók is tartogatnak meglepetéseket. Forrás: youtube / TOPLISTÁK [related-post post_id="3911319"] [related-post post_id="3898304"].
SZUPERINFO.HU