Videó: Hobbs és Shaw magyarul is rendet rak

Akt.:
Videó: Hobbs és Shaw magyarul is rendet rak
© Forrás: YouTube / UIP-Duna Film
Budapest – Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a Halálos Iramban-sorozat most bemutatja az első spinoffját, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw, írja a mozi magyarországi forgalmazója. Itt a film új, magyar nyelvű előzetese.

Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, miközben próbálták lenyomni a másikat. Ám amikor egy kibergenetikusan felturbózott anarchista (Idris Elba) megkaparint egy alattomos biofegyvert, amely örökre megváltoztathatja az emberiséget – és legyőz egy briliáns és vakmerő szakadár MI-6-ügynököt (Vanessa Kirby, The Crown), aki történetesen Shaw húga – a két esküdt ellenségnek össze kell állnia, hogy elkapják az egyetlen fickót, aki talán még náluk is vagányabb – olvasható az UIP-Duna Film leírásában.

A Hobbs és Shaw új kaput üt a Halálos-univerzumba, és kérlelhetetlen iramban száguld át a világon Los Angelestől Londonig, és Csernobil mérgező pusztaságától Szamoa színes forgatagáig.

Forrás: YouTube | UIP-Duna Film


Valószínűleg mindenki többször is látta már a saját kedvenc filmjét, de még így is akadhatnak olyan érdekes részletek, melyek még a századik megtekintéskor sem veszünk észre. A Bright Side ilyeneket gyűjtött egybe friss összeállításában. 1. Galadriel szemei (A Gyűrűk Ura, 2001) Fotó: New Line Ci...

Néha még a legnagyobb produkciókat is csak egy hajszál választja el attól, hogy menthetetlenül elrontsák őket. A most következő ötleteket szerencsére nem sikerült keresztülverni a készítőkön, így nem rondítottak bele a végleges műbe. A Cracked gyűjtése. 6. A Marvel brit akcentust szeretett volna ....
SZUPERINFO.HU