Videó: Izgalmas titokra derült fény a Trónok harca utolsó évadából

Akt.:
Videó: Izgalmas titokra derült fény a Trónok harca utolsó évadából
Nagy-Britannia – Új előzetest tett közzé az HBO, amely hatalmas érdeklődést váltott ki a csatorna sorozatrajongói, köztük is elsősorban a Trónok harca (Game of Thrones) fanatikusai körében. Nem csoda, hiszen olyan titokra derül fény néhány másodpercen belül, amelynek láttán elkerekedik a néző szeme. Vigyázat, spoiler következik!

Az HBO egyperces videójában betekintést enged legnépszerűbb sorozatainak 2019-es történéseiből, éppen csak annyi ízelítőt adva, hogy a nézőket megőrjítse a várakozás. Különösen igaz ez a Trónok harca rajongóira, akiket mindössze öt másodperc alatt hozott lázba egy jelenetrész bevágásával.

A felvételen az látható, amint Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) Deres (Winterfell) várában áll, majd Jorah Mormonttal az oldalán (Iain Glen) odasétál Sansa Starkhoz (Sophie Turner), aki így szól:

Winterfell is yours, your grace.”

Ami annyit tesz, hogy

Deres az öné, kegyelmed.”

Daenerys mosolyogva konstatálja a bejelentést, mellette Jon Snow komoly, eltökélt arckifejezéssel nézi a történéseket.

Hivatalos előzetest utoljára tavaly december 6-án tett közzé a csatorna, egy közel egyperces ízelítő formájában:

Annyi bizonyos, hogy az utolsó évad a megszokottnál rövidebb, mindössze hatepizódos lesz.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A Trónok Harca ritkán kényezteti el a rajongókat diadalittas pillanatokkal, így annál könnyebb volt kigyűjteni tíz alkalmat, amikor ezt mégis megtette. Forrás: IGN Hungary [related-post post_id = "4070442"]

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Áprilisban kezdődik az utolsó évad, de sokan már most nem bírnak magukkal. Vigyázat, spoilerveszély! Már megvan a dátum: 2019 áprilisától vetítik a Trónok harca utolsó, befejező évadát. A 8. évad csak hat részből áll majd, ám ezek másfél órás, mozifilm h....
SZUPERINFO.HU