Videó: Tömegbalesetet okozott a hó Kanadában, egymás hegyén-hátán álltak az autók

Videó: Tömegbalesetet okozott a hó Kanadában, egymás hegyén-hátán álltak az autók
© Forrás: YouTube / ViralHog
Kanada – A rossz útviszonyok miatt bekövetkezett karambol 150-nél is több autót érintett, órákra megbénítva ezzel a 40-es sztráda forgalmát.

Óriási tömegbaleset történt múlt vasárnap Kanadában, a québeci Lavaltrie-tól nem messze, a 40-es úton. A karambol több mint 150 autót érintett, ezek közül 70-ben keletkezett anyagi kár. Az esetről készített videó is jól mutatja, mekkora volt a káosz a környéken.

Az MTL cikke szerint ezen a szakaszon nincsenek fák az úttest mellett, így a porhavat könnyen felhordja a szél a burkolatra – a mostani baleset is hasonló okok miatt következhetett be.

Érdekesség, hogy nem sokkal korábban a közeli 640-es autópályán is történt egy karambol, ott 17 jármű ütközött össze.

Forrás: YouTube | ViralHog / MTL


Los Angeles - Sorban szedte áldozatait az esővízzel teli gödör, még nézni is rossz a gyanútlanul belehajtó sofőröket. A lenti videó készítője saját leírása szerint még hétfőn este ment bele egy esővízzel teli kátyúba Los Angelesben, de úgy, hogy azt az autója is komolyan megérezte. A sofőr ekkor ...

Kanada - Valaki megmutatta, milyen korival végigszántani a jeget a kanadai Saint John befagyott utcáin. Forrás: YouTube | ViralHog [related-post post_id="4107497"] [related-post post_id="4098718"].
SZUPERINFO.HU