VII. Esküvő kiállítás és vásár Szentesen – részletes programmal frissítve

Akt.:
VII. Esküvő kiállítás és vásár Szentesen – részletes programmal frissítve
Csodás wellness hétvége nyeremények, koszorúslány-szépségverseny is várja a látogatókat a VII. Szentesi Esküvő kiállításon és vásáron.

Új év, új izgalmakkal, érdekességekkel! Február 9-10-én a Szentesi Megyeháza és Konferencia Központban egy remek hangulatú, és ingyenesen látogatható rendezvény várja majd az érdeklődőket köszöntő ital mellett – tudtuk meg Bertók Róberttől a Gladiátor Rendezvényiroda Kft. ügyvezetőjétől.

Mivel várják az érdeklődőket idén a kiállítók?

Kiállítóink csodásan feldíszített standjaikkal, legújabb trendekkel, színes ötleteikkel, tanácsokkal, kész termékeikkel, új, látványos, bemutatókkal, kedvezményekkel, örömmel várnak minden érdeklődőt.

Mindenkit, arra biztatunk, hogy hozza el a családját, ismerősét, kérje ingyenes exkluzív katalógusunkat a szolgáltatókról, szerezzen ötleteket, kérjen ajánlatokat, ismerje meg a szakma képviselőit, nézze meg a programokat, és vegyen részt a szuper nyereményjátékunkban. Garantáltan jól fogják érezni magukat!

Idén milyen nyeremények kerülnek kisorsolásra?

Nyereményjátékunkban az előző évekhez hasonlóan idén is nagy értékű nyereményekkel várjuk a látogatókat.

A Fődíjak között 2 db felejthetetlen, 4 csillagos Wellness hétvége kerül kisorsolásra! Az Aqua-Spa**** Konferencia és Wellness Hotel – Cserkeszőlő, és a Hotel Silver Resort****superior Wellness és Konferencia Szálloda – Balatonfüred felajánlásával 2 fő/pár tölthet el 3 nap/2 éjszakára szóló csodás wellness hétvégét. Ezen kívül Valentin-napi meglepetésnyeremény és számos a kiállítóink által felajánlott értékes nyeremény várja a rendezvényre látogatókat.

Mondanál a programokról pár szót?

Programjaink között megtalálható lesz divatbemutató, 4 szalon menyasszonyi-ruha bemutatója, vőfélybemutató, virágkötészeti bemutató, de akad olyan program is, mint az Esküvői Praktikák, amely során két hölgyet varázsolnak a helyszínen gyönyörű menyasszonnyá. A közönség újra láthatja, a tavaly nagy sikerű Konty-show-t, természetesen új programmal, ahol mesterfodrász hölgy által fény- és hangtechnikai elemek, illetve táncosok kíséretben varázsol majd különleges és extrém hajkölteményeket.

Az idei év nagy szenzációja, az országban csak nálunk 2. alkalommal megrendezésre kerülő, Koszorúslány-szépségverseny, melyet vasárnap 13 órakor tekinthet meg a közönség. Értesüléseim szerint ezt a megmérettetést izgalommal, készülődéssel várják már mind a résztvevő koszorúslányok, mind a család többi tagjai. 3 kategóriában indulnak a hölgyek 3 éves kortól 25 éves korig. Mindhárom kategóriában a három nyertes hölgyet díjazzuk. Az összes résztvevő egy emléklappal térhet haza.

Egy ilyen megmérettetésre szakértő zsűri szükségeltetik. Kik lesznek a zsűritagok?

A zsűri elnöke egy elismert személyiség, Babinyecz Tímea lesz, aki a 2010-es MISS UNIVERSE HUNGARY győztese volt. A résztvevőknek biztosan szívesen ad tanácsokat a későbbi sikeres versenyzéshez. A zsűri 4 fős tagjai között még helyet foglal Nemes Krisztina, aki több szépségkirálynő választáson nyert, illetőleg ért el sikeres eredményeket, Domján Ilona divattervező, az Elene Couture divatház tulajdonosa, és nem utolsó sorban Borbás Gabriella, aki a Loreal Professional képviselője. Sok sikert kívánunk minden versenyzőnek!

Hogyan tart nyitva a rendezvény?

A rendezvény mindkét napján február 09-én, és 10-én (szombat-vasárnap) a nyitva tartás ideje alatt: 10 órától – este 18 óráig várja a vendégeket és jó szórakozást kíván a szentesi Gladiátor Rendezvényiroda Kft.

Kedvcsináló galéria a tavalyi rendezvényen készült képekből: 

  .
SZUPERINFO.HU