WTCR – Michelisz Norbert tizedik az első futamon a Hungaroringen

A későbbi győztes argentin Nestor Girolami, az ALL-INKL.COM Münnich Motorsport csapat pilótája (elöl), a későbbi második helyezett francia Yvan Muller, a Cyan Racing Lynk & Co csapat pilótája (középen) és a harmadik helyezett argentin Esteban Guerrieri, az ALL-INKL.COM Münnich Motorsport csapat pilótája (hátul) a túraautó-világkupa (WTCR) első futamán a mogyoródi Hungaroringen.
A későbbi győztes argentin Nestor Girolami, az ALL-INKL.COM Münnich Motorsport csapat pilótája (elöl), a későbbi második helyezett francia Yvan Muller, a Cyan Racing Lynk & Co csapat pilótája (középen) és a harmadik helyezett argentin Esteban Guerrieri, az ALL-INKL.COM Münnich Motorsport csapat pilótája (hátul) a túraautó-világkupa (WTCR) első futamán a mogyoródi Hungaroringen. - © Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Budapest – Michelisz Norbert a tizedik helyen ért célba a túraautó-világkupa (WTCR) mogyoródi versenyhétvégéjének első futamán szombaton a Hungaroringen.

A Hyundai magyar pilótája mellett a 19 éves Tassi Attilát (Honda) az ugyancsak pontszerző 15. pozícióban intették le a kockás zászlóval, míg a szabadkártyásként rajthoz álló Tenke Tamás (Cupra), a Zengő Motorsport újonca a 24. lett.

Az első futamon az argentin Néstor Girolami (Honda) rajt-cél győzelmet aratott, a második a francia Yvan Muller (Lynk & Co), a harmadik a szintén argentin Esteban Guerrieri (Honda) lett.

A második és a harmadik versenyre vasárnap 15.30-kor és 17 órakor kerül sor.

– MTI –.
SZUPERINFO.HU