X. Siófok Wink Maraton

X. Siófok Wink Maraton
Május első hétvégéjén idén újra megrendezik a X. Siófok Wink Maratont. A jubileumi maraton alkalmából Siófokon egész napos versenyekkel, programokkal várnak minden sportolni vágyót és érdeklődőt a város központjában, a Víztoronynál.

A május 11-én 11 órakor kezdődő versenyre különböző kategóriákban egészen a verseny napjáig lehet nevezni a helyszínen, pénteken 16 órától és szombaton 7 órától. A versenyzők részt vehetnek maratoni, félmaratoni futáson, félmaratoni váltófutáson, görkorcsolya maratonon vagy akár félmaratonon. A kisebbek egyéni és csapat gyermekfutáson indulhatnak, hogy ők se maradjanak ki a közös szombati testmozgásból. A Wink Maraton rajtja 11 órakor a Víztoronytól indul a Mártírok útja irányába, s a cél a Mártírok útja –Hajóállomás parkolónál várja a versenyzőket. A maraton kísérőprogramjai közt szerepel egy 7 km-es futás, illetve egy ugyanilyen távú váltófutás a Speciális Olimpia Sportolóinak, és a VIP nevezőknek. A Siófoki Wink Maratonon, az épek és fogyatékkal élők közös versenyén idén is indul a Csemete Alapítvány. Céljuk, hogy ezzel a futással, görkorcsolyázással a sportolás élményét adják a fogyatékkal élő állami gondozott gyermekeknek és felnőtteknek. Már a verseny napja előtt, május 10-én, pénteken elkezdődik a buli a Víztoronynál: 18.30-kor CSEPREGI ÉVA fellépésével, majd 19 órától: a Pedrofon Együttes egy regisztrációs partyra vár mindenkit szeretettel. Május 11-én, szombaton pedig számos sportbemutatót, koncertet, és egyéb programot láthatnak az érdeklődők: 

10.00 Ezüstpart Sport Egyesület Karate szakosztály bemutatója

10.45 Közös bemelegítés Cseresnyés Bea master trainer vezetésével 

11.00 RAJT! Indul a 10. Wink Maraton

11.00 Complex torna Cseresnyés Beával

11.30 Spicy Heaven Fitness Stúdió speedfitnes bemutatója

12.00 Nosztalgia Együttes műsora

13.00 „Tészta party a versenyzőknek” 

13.00 Zumba Milánnal13.30 Jazzmin zenekar 

14.30 Kangoo bemutató

15.00 The Freak End koncert 

16.15 Eredményhirdetés, díjak átadása 

17.15 Várkonyi Attila és sztárvendége, Gyurcsik Tibi

17.45 NEM ADOM FEL zenekar

Kísérő gyermek programok (ingyenes): 10.00 órától 14.00 óráig arcfestés, lufi hajtogató bohóc, SzivárványVilág kreatív játszóház, rajzverseny Wink nyereményekért, légvár.Kiegészítő programok: – Fő Téri Vásár: helyi finomságokkal, kézműves termékekkel- PIRAT vitorlázó repülő kiállítása.
SZUPERINFO.HU